divendres, 28 de juny del 2013

La campanya comença oficialment!

La campanya SOSAlhambra comença aquest vespre oficialment, en un acte de luxe al Cinema Alhambra de la Garriga. Personalitats del món del cinema (Sergi López, J Bayona, Lluís Castells, membres de la Federació de Cineclubs,...); de la cultura (Jordi Aspa de l'Scarlata Circus,...) i autoritats locals hi faran acte de presència per a recolzar la campanya per a recollir els 50.000 euros necessaris per a la digitalització de la sala i també garantir la projecció cinematogràfica de qualitat al nostre poble.

Cal mencionar, però, l'espaterrant acte de pre-campanya d'ahir, en el que la Troba Kung-Fú amb Joan Garriga al capdavant, va omplir la sala del cinema Alhambra de ritme i gent ballant. Podeu trobar la notícia a la portada del 9 Nou d'avui.

D'altra banda, la campanya ja assoleix nivells nacionals. El diari digital Vilaweb s'ha fet ressò de l'inici de la campanya en l'article del següent enllaç. L'Agència Catalana de Notícies (ACN) és qui n'ha fet difusió a través d'aquesta nota.

L'Acadèmia del Cinema Català ha publicat a la seva web la notícia de l'acte de presentació, així com la carta que els hem demanat que envïin als seus membres demanant col·laboració en la campanya.

Ens ha fet molta il·lusió, però, l'article de Jordi Barbeta a la Vanguardia d'avui (vegeu les pàgines sèpia). Més que una crònica, el periodista ha fet un elogi del cinema Alhambra i ha fet una crida a la campanya. Des d'aquí moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per contactar amb nosaltres!