dijous, 20 de juny del 2013

La Troba Kunkg-Fú al cinema Alhambra!

El divendres 28 de juny tindrà lloc l'acte de presentació oficial de la campanya SOS Alhambra, però ja us podem convidar a un acte de pre-campanya de luxe!

El dijous 27 de juny la Troba Kung-Fú presentarà el seu nou disc SANTALEGRIA ni més ni menys que al cinema Alhambra de la Garriga, en un gran concert en benefici del cinema Alhambra.

Aquí podeu escoltar un extracte del seu nou disc.

2 comentaris:

  1. un poble sense cinema no conforma una societat. Així de radical em presento quan fa al cinema. I per què? Doncs perquè un cinema és un lloc de trobada, un espai per compartir un imaginari durant una bona estona, un motiu per parlar de temes diversos relacionats amb la nostra cultura, una manera d'ubicar-se al món diferent i mirar-lo des d'altres possibilitats amb els quals no hi havíem pensat, un estímul creatiu, i un lloc, també, perquè no, on deixar-nos sorprendre. Un lloc de gaudi meravellós i màgic.
    Pot un poble prescindir d'un lloc com aquest sense que amb la seva absència no mori també part de l'ànima del poble i d'un dels punts vitals de la vida social?

    ResponElimina
  2. bé, m'he deixat de comentar l'anècdota que explica Cabrera Infante. Quan era petit la seva família era pobra, molt pobra. La mare no podia pagar l'entrada al cinema i donar-los de sopar. Així que els preguntava què preferien si sardines o cinema. Sempre responien: cinema.
    Doncs això, CINEMA

    ResponElimina

Gràcies per contactar amb nosaltres!