dilluns, 1 de juliol del 2013

I encara a més mitjans...

Encara no hem paït l'èxit de l'arrencada de la campanya SOSAlhambra, i veiem que ja dóna els seus fruits!

Hi ha un degotall de donatius, de totes mides i menes, tots benvinguts. Igualment, molts oferiments per a col·laborar en la campanya per part de gent vinculada al món del cinema i altres artistes. Esperem poder organitzar tants actes de suport com ens sigui possible.

Però hi ha un oferiment que ens ha emocionat especialment. L'any passat l'escola Giroi de la Garriga va estrenar la pel·lícula "Crispetes", basada en redaccions dels propis alumnes de l'escola i realitzada amb la col·laboració desinteressada de més de duescentes persones. Doncs aquesta pel·lícula ha estat guardonada pel CAC amb un premi de 1000 euros  i han decidit donar els diners del premi a la campanya SOSAlhambra! Moltes felicitats pel premi i moltes gràcies per la vostra generositat guapos!

També estem molt contents del ressò que ha tingut l'inici de campanya a molts mitjans. La Garriga Digital se'n fa ressò en crònica del concert de la Troba Kung-Fú, la crònica de l'acte de presentació de la campanya i en el conmovedor article de la Natàlia Soler.

El tret de sortida de la campanya SOSAlhambra també ocupa la portada del diari comarcal El 9 nou, ho podeu veure en aquest enllaç.

Com a cinèfils ens ha fet molta gràcia que la notícia del tret de sortida de la campanya també aparegui a la web de notícies de la revista de cinema Fotogramas! Que macos que hem sortit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per contactar amb nosaltres!