divendres, 26 de juliol del 2013

L'ara.cat es fa ressò de la campanya "SOS Alhambra"

Més de 20.000 euros recaptats per salvar un cinema de La Garriga


La campanya en favor de l'històric Cinema Alhambra pretén evitar que la sala tanqui aconseguint 55.000 euros per comprar un projector digital

Els membres del Cineclub La Garriga impulsen la campanya per salvar el cinema Alhambra
La campanya per salvar l'històric Cinema Alhambra de La Garriga (Vallès Oriental) ha aconseguit superar els 20.000 euros de recaptació durant el primer mes d'activitats. Els membres de l'associació SOS Alhambra es mostren "moderadament optimistes" i preveuen que acabaran el juliol amb 25.000 euros. La campanya, impulsada pel Cineclub La Garriga, té la intenció d'aconseguir els 55.000 euros necessaris per comprar un projector digital i evitar que el cinema tanqui. De moment, la sala ha detectat un augment d'entre el 10% i el 15% d'espectadors durant aquest darrer mes. L'Alhambra projecta pel·lícules des de fa 85 anys.

La campanya "avança a bon ritme", segons SOS Alhambra. Els membres del Cineclub confien amb la recaptació que faran aquests pròxims dos mesos de la barra de la Festa Major, les guardioles repartides als bars del poble, la plataforma a Internet, la Mostra de Cinema del Setembre o el marxandatge de samarretes. L'objectiu és arribar als 55.000 euros i aconseguir un projector digital. L'actual encara és de 35 mil·límetres i a finals d'aquest any ja serà impossible trobar pel·lícules en aquest format.


Pots llegir l'artícle original a www.ara.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per contactar amb nosaltres!