dilluns, 22 de juliol del 2013

Nació Granollers dóna suport al Cinema Alhambra

La campanya per salvar el Cinema Alhambra arriba a la fi del primer cicle

Montserrat Carulla ofereix aquest divendres un recital de textos en favor de la sala de la Garriga


Balago va delectar el públic del cinema Alhambra amb projeccions i música Foto: Cineclub la Garriga 

La campanya SOSAlhambra ha portat aquest cap de setmana dues noves accions al cinema de la Garriga. En primer lloc, divendres 19 de juliol, la històrica sala vallesana ha viscut l'espectacle musical de Balago, que ha delectat el públic amb una delicada i sorprenent vetllada electrònica. Mentre a la pantalla s'hi anaven succeïnt escenes, impactants i poètiques, de grans clàssics del cinema de ciència-ficció, els tres músics del grup garriguenc anaven desgranant els impactants sons del seu darrer disc.

D'altra banda, diumenge 21 de juliol a la tarda, el Patronat de la Garriga ha ofert l'actuació del grup l'Esplai. Aquesta companyia de teatre ha actuat en benefici de la campanya que impulsa el Cineclub de la Garriga i ha regalat una única funció de la seva darrera producció, la comèdia "Un fanàtic del Barça".

Darrera setmana d'activitat en benefici del Cinema Alhambra
Aquesta setmana, segons informen els membres del Cineclub de la Garriga, acabarà la primera fase de la campanya SOSAlhambra, i ho farà amb una vetllada "estelar" a les instalacions del cinema, amb Montserrat Carulla com a gran protagonista. La popular actriu catalana posarà el seu gra de sorra per la salvació del cinema amb una lectura de fragments escollits. L'actuació comptarà amb el grup de música popular 'Riu' i amb el cantautor Miguel Comamala, que interpretarà cançons de Jacques Brel.

Abans de l'actuació de Carulla, el cinema viurà, el dijous 25 de juliol, la projecció ds "Sí, soy yo", una pel·lícula rodada a la Garriga i que compta amb la fotografia de Júlia Riu i la direcció de Gerard Dalmau, ambdós garriguencs. La projecció serà a les nou del vespre i costarà 3 euros.



'Un fanàtic del Barça', l'obra de teatre que s'ha pogut veure al Cinema Alhambra Foto: Cineclub la Garriga

Origen de la notícia: Nació Granollers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per contactar amb nosaltres!